Kutyaápolás – termékek már nálunk is.

termekek
2021.07.30.

Kistarcsai kutyakozmetikánkban már olyan termékeket is tudsz vásárolni kis kedvenced számára, amivel könnyebbé válik az otthoni kutyaápolás. Nagyon szívesen segítek nektek, hogy a kutyusotoknak a legmegfelelőbb terméket tudjátok választani.

Kullancs kiszedő

Kullancs kiszedő ( nagy )

A kutyák szinte mágnesként vonzzák a kullancsokat, ezért célszerű, ha minden Gazdi tart kéznél ilyen eszközt, hogy fájdalom mentesen megszabadíthassa kis kedvencét az élősködőktől.

Kullancs kiszedő ( normál )

A kullancs csípése Lyme-kórt, Babesiosis, Anaplasmosis vagy a Rickettsiosis betegségeket okozhat a kutyáknak. Akár a kutyusok halálát is okozhatja, ha nem vesszük időben észre a kullancsot, nem kezeljük időben a betegséget.

Kullancs kiszedő

Kullancs kiszedő

Sétálások után mindenképp át kell vizsgálnunk kutyusunk szőrét, főleg a fej, a fülek és a nyak környékén! A kullancs akár nagyon aprók is lehetnek! Amint észreveszel egy kullancsot, óvatosan távolítsd el, majd a csípés helyét fertőtlenítővel töröld át!

Műanyag nyelű kefék

Műanyag nyelű kefék

Kutyusaink sétálás közben szeretnek felfedezni mindent, hemperegnek, futkosnak, így elkerülhetetlen, hogy összekócolódjon és szennyeződjön a szőrzetük. Ebben nyújt segítséget a különböző kefék használata.

Fa nyelű kefék

Fa nyelű kefék

A legtöbb kutyus nincs oda a fésülködésért, viszont ha a fajtának megfelelő kefét választjuk, akkor akár kellemesebbé is válhat számukra a kefélés. A legmegfelelőbb kefe kiválasztásában segítséget nyújtunk.

Kicsi fa nyelű kefe

Kicsi, fa nyelű kefe

Jó választás lehet, ha a kutyusunkat közvetlen sétálás után fésüljük, keféljük, hisz ilyenkorra már levezeti a feszültséget, feles energiáit. Ezért valószínűleg nyugodtabb már és kevésbé fog ellenkezni.

Kutya fogkefe

Fogkefe kutyáknak

Kis kedvenceink fog ápolása ugyanolyan fontos, mint nekünk embereknek, hanem fontosabb, hisz ők nem tudják elmondani nekünk, ha fáj a foguk és sok esetben már akkor derül ki, hogy probléma van, ha már késő.

Kicsi fogkefe kutyának

Kicsi fogkefe kutyáknak

Kutyakozmetikánkban segítünk kiválasztani kutyusod számára a legmegfelelőbb fogkefét, és elmondjuk, hogy tudod a legkíméletesebben megmosni a fogát kis kedvencednek.

Nagy kutya fogkefék

Nagy fogkefe kutyáknak

A fogápolás az mellett, hogy segít egészségesen tartani a fogakat, segít, hogy jó lehelete legyen a kutyusunknak, így nem csak a bundája lesz illatos.

Kutya tonic

Szemkörnyék, fül tisztítására

Tudjuk, milyen rossz, amikor a kutya megállás nélkül vakarja a szemkörnyékét, a fülét vagy a redőit. A My Bulldog Tonic, egy valódi, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó, igazoltan gyógyhatású zsályát tartalmazó készítmény, ami segít hamar eltüntetni az irritációt és a pirosságot.

kutya fogkrém

Fogkrém biomentával

Az Anibent természetes fogkrém kutyáknak bio mentával komplex összetételű fogpaszta, 
mely hozzájárul a kutyák fogínyének erősítéséhez, rendszeres alkalmazása segít eltávolítani a 
lepedékeket, tisztító hatású, valamint friss leheletet biztosít.

Kutya fogkrém

Bio fogkrém fogkő ellen

Fluoridmentes ásványi fogkrém kutyáknak, és macskáknak fogkő megelőzésére. Bio papaya, kaolin, bio kókuszolja és bio kurkuma összetevőkkel. Kutyusunk gondozása fontos számunkra.

Fül mosó kutyáknak

Clorexyderm Oto fültisztító oldat

Kiváló összetételű bakteriosztatikus hatású fültisztító oldat, mely kutyáknak és macskáknak egyaránt ajánlott A klórhexidin tartalmú oldat egyszeri dózisa 1-2 napig hatékony marad, ez elegendő ahhoz, hogy eltávolítsa a fülzsírt, a baktériumok és élesztőgombák, elsősorban a Malassezia pachydermatis táplálékforrását.

Kutya sampon

Száraz kutya sampon

A Narancs Mámor száraz kutyasampon kiválóan alkalmas a szőrzetre és a bőrre tapadó szennyeződések, (pl. por, zsír) eltávolítására. Víz nélkül tisztítja a kutya bundájában felgyülemlett szennyeződéseket. Használatát követően a bunda tiszta, csillogó, ápolt és kellemes illatú lesz. A termék 100%-ban természetes édesnarancs illóolajjal gazdagított, mely kellemes illatot biztosít kedvencének.

Kutya sampon

sampon bolhák és más élősködők ellen

Új szemléletű sampon, mely a kutyák és macskák élősködőit fizikai úton teszi mozgásképtelenné (blokkolja azok ízületeit). Az ízeltlábú élősködők (pl. kullancsok, bolhák, és atkák) a Vermiconnal való érintkezést követően néhány percen belül mozgásképtelenné válnak, nem tudnak a vérszívásra alkalmas helyzetbe kerülni, elpusztulnak, lehullanak az állatról. A Beaphar Vermicon Cat Sampon alkalmazása egyszerű, praktikus és kényelmes.

Kutya sampon

Clorexyderm Forte sampon

Clorexyderm Klórhexidin tartalmú fertőtlenítő hatású sampon kutyák és macskák részére széleskörű antiszeptikus hatással, melyet már régóta használnak humán és állatgyógyászati készítményekben is.

Alkalmazása:
Pyoderma és Malassezia pachydermatitis okozta bőrgyulladások kezelésére.

Kutya sampon

Bobi bolhaírtó sampon

A Bobi bolhairtó sampon alkalmas a kutyákon élősködő bolhák (Ctenocephalides felis, Ctenocefalides canis) elpusztítására. A gyógyszeres samponnal történő kezelés hetente ismételhető.

Sampon érzékeny bőrű kutyáknak

Prémium bio kutyasampon érzékeny és problémás bőrre bio aloe vera gél, bio argánolaj, bio kókuszolaj, bio avokádóolaj, bio kamillavirág olaj, bio cickafark olaj, bio citromfű olaj összetevőkből. Ez a termék is segít, hogy a kutyaápolás kíméletes legyen.

kutya fésű

Fésű kutyáknak

A kutyaápolás elengedhetetlen része, hogy rendszeresen kifésüljük a kis kedvencünk szőrzetét.

Karom vágó

Karom vágó olló

Ha szeretnéd otthon vágni kutyusod karmait, akkor itt egy kis segítség:

Kutya gumi zacskó

Kutyagumi gyűjtő zacskó

Kutya vitaminok

Vitaminok kutyáknak

Már nem csak nekünk embereknek kell odafigyelnünk, hogy megfelelő mennyiségű vitamint, ásványi anyagot vigyünk be a szervezetünkbe. Kis kedvenceinknek ugyanennyire szükségük van rá, hogy egészséges, kiegyensúlyozott életet élhessenek. A kutyaápolás szerves részét alkotják már a vitaminok használata.

Kutya parfümök

Csodás parfümök kutyáknak

Record parfüm kutyáknak és macskáknak változatos illatokban. Megszünteti a kellemetlen szagokat, és mindemellett még fényessé is teszi az állatok bundáját. Alkoholmentes és nem irritálja az állatok szaglását, szaglószervét. pH semleges. A kutyaápolás örömteli hatását eredményezi.